Goedkoop verhuizen doet u zo

Wist u dat verhuizen tot een van de meest stressvolle gebeurtenissen behoort die in een mensenleven voorkomen? Op zich is dat ook niet zo raar, als u zich realiseert wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Afscheid nemen van uw oude omgeving, het doorgeven van uw verhuizing en de confrontatie met uw verleden als u spullen aan het inpakken bent. Dan zijn er natuurlijk nog kosten die een verhuizing met zich mee brengt, of toch niet? Want goedkoop verhuizen, kan dat?

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het klinkt misschien als het intrappen van een open deur, maar een goede voorbereiding van uw verhuizing kan u niet alleen enorm veel spanning besparen, maar ook nog eens enorm veel kosten. Vooral in de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is het aanbod van verhuisbedrijven erg groot en hoe weet u dan zeker dat u het juiste bedrijf hebt gekozen om uw kostbare inboedel te verhuizen? Goedkoop verhuizen is een kunst, lijkt het al snel, maar als u goed beslagen ten ijs komt is goedkoop verhuizen toch eenvoudiger dan u denkt. We helpen u graag om een inventarisatie te maken van alles wat u zelf kunt doen om uw verhuizing zo goedkoop en geslaagd mogelijk te maken.

Gebruik een checklist

Gebruik een verhuischecklist of lijstje met alle voor u belangrijke zaken die u geregeld wilt hebben voor uw verhuizing, heeft u aanzienlijk minder kans dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Hieronder geven wij u een aantal punten waar u goed over na kunt denken: Pak ik zelf in, of laat ik het verhuisbedrijf voor me inpakken? Regel ik zelf verhuisdozen of neem ik verhuisdozen af van het verhuisbedrijf? Wat is goedkoper? Verhuis ik in het weekend, of op een doordeweekse dag? Heb ik hulp tijdens de verhuizing waar ik vanop aan kan?
Al bovenstaande punten hebben niet alleen invloed op het verloop van uw verhuizing, maar ook op de kosten die aan de verhuizing zijn verbonden. Uiteindelijk rekent een verhuisbedrijf een uurtarief per werknemer en op basis van de grootte van uw inboedel wordt een offerte voor u opgesteld. De offerte is gebaseerd op de uitgangspunten die u de verhuizer zelf aanreikt en als u duidelijk antwoord heeft op de bovenstaande vragen, kunt u een offerte verwachten die helemaal aansluit bij uw wensen en eisen.
Zelf inpakken scheelt enorm veel in de kosten. Bovendien weet u precies welke spullen u mee wilt nemen en het dwingt u om een keuze te maken of u bijvoorbeeld die beschadigde tv-meubel nog wel wilt meeverhuizen. Goedkoop verhuisdozen kopen doet u via onze webshop of uw verhuisbedrijf.

Goedkoop verhuizen heeft u zelf in de hand

Door u goed voor te bereiden en een aantal zaken zelf te regelen kun je de totale prijs van de verhuizing drukken en maakt u goedkoop verhuizen mogelijk. Zelfs dan zijn er forse prijsverschillen tussen de offertes van verschillende verhuisbedrijven. Wij raden u dan ook altijd aan om meerdere offertes aan te vragen, om zo een goed beeld te krijgen van wat verhuisbedrijven offreren. Wilt u goedkoop verhuizen? Op onze site kunt u zes offertes aanvragen bij verhuizers die in uw regio werkzaam zijn. Op deze manier vind u altijd een goedkoop verhuisbedrijf waar u een goed gevoel bij hebt en aan wie u, uw kostbaarheden toevertrouwt.